VAAK GESTELDE VRAGEN
— Kun je voorbeelden laten zien?
Ik heb voorbeelden van mijn werk op internet geplaatst: www………. Ook een goed voorbeeld: Bloem van Damascus op Facebook, Tiktok en Insta.
— Heb je reviews of referenties van klanten?
Op aanvraag kan ik verwijzen naar diverse klanten.
— Welke uren werk je op de dag?
Ik ben flexibel en pas mij aan uw wensen aan..
— Werk je samen met een tweede fotograaf?
Ja, maar niet altijd!.
— Heeft u back-upcamera's en apparatuur?
Ja absoluut! Het is van vitaal belang dat de door u gekozen fotograaf back-upapparatuur heeft. Ik heb niet alleen een backup camera, maar ook extra lenzen, verlichting, geheugenkaarten - eigenlijk alles. Gelukkig is professionele camera-apparatuur tegenwoordig erg betrouwbaar, dus kun je er zeker van zijn dat dit bij het uitwisselen van je geloften of tijdens de eerste dans er opnames zullen zijn. Het is ook belangrijk op te merken dat back-upapparatuur van een gelijkwaardige professionele standaard moet zijn als de hoofdcamera en lenzen van uw fotografen om ervoor te zorgen dat alle afbeeldingen die u na het evenement ontvangt dezelfde professionele kwaliteit hebben. Zorg er dus voor dat de fotograaf die je kiest dit heeft.
— Wat zijn de kosten?
Elk evenement is uniek. Mijn service is daarom op maat genaakt. Ik heb wel standaard pakketten en prijzen, maar elke opdrcaht is uniek. Daarom bied ik een gratis consult aan, zodat ik tot in detail kan begrijpen wat je zoekt, waardoor ik de beste prijs kan bieden.
— Waarom zouden we betalen voor een professionele fotograaf als er zoveel geweldige foto's kunnen worden gemaakt op een iPhone?
Ik ben het ermee eens dat de iPhone-camera geweldige technologie bevat. n: Het is echter geen partij voor de capaciteiten van professionele camera-apparatuur in de handen van een ervaren fotograaf.
— Worden onze foto's bewerkt/geretoucheerd?
Ja, ze zijn volledig bewerkt om er voor u op hun best uit te zien, inclusief huidverzachting, oogverbetering en meer waar nodig.
—Heb je verzekering?
Ja. Ik heb een aansprakelijkheidsverzekering, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een materiaalverzekering.
Totaal: