KEN IK BETER

Mijn diensten

Ik ben eigenaar van Daylight Studio en verzorg videografie & fotografie bij de belangrijkste gelegenheden in uw zakelijk leven, of het nu gaat om opening van uw bedrijf, uw speciale bedrijfsgelegenheid of presentatie van uw product.
/01
Podcast
We voorzien jouw podcast van een pakkende intro en outro, eventueel met een (externe) voice-over.Tevens kunnen bumpers, jingles, geluidseffecten en achtergrondmuziek toegevoegd worden om verschillende segmenten in je podcast te duiden of Kracht bij te zetten.Meestal
podcast
/02
Bedrijfsondersteuning
Ik ben zeer ervaren in de ondersteuning van uw bedrijf door middel van foto’s en video’s, vaak ook in combinatie met sociale media. De wereld wacht op u maar uw moet uzelf wel aan de wereld bekendmaken. Daarvoor zijn de sociale media en ik weet hoe ik u op de kaart, of beter nog op het scherm kan zetten.
/03
Foto’s van uw merk
Uw merk is veel meer dan alleen uw logo, het is alles wat u doet en zegt in combinatie met hoe u uw klanten laat voelen. Zou het niet geweldig zijn als je dit zou kunnen zeggen met een reeks krachtige beelden? Er is geen limiet aan wat ik kan fotograferen, maar meestal zijn het foto's van jou, je team, zowel foto's van jouwzelf als foto's op de werkplek, het maken van producten of het leveren van de diensten.
/04
Foto’s van uw persoon
U hebt een eenmanszaak of u bent de directeur van een relatief klein bedrijf en weinigen wie u bent. Dat wilt u veranderen. Mijn doel is om u stevig in het middelpunt te plaatsen als het gezicht van uw bedrijf door u een reeks afbeeldingen te bieden die de wereld niet alleen met trots vertellen wie u bent, maar ook wat u doet en hoe u het doet.
/05
Product fotografie
Eén van de belangrijkste voordelen van het laten maken van professionele foto's is dat, simpel gezegd, foto's verkopen. Wat je ook tegen jezelf zegt, foto's gemaakt met een mobiele telefoon zullen nooit een vervanging zijn voor professionele foto's gemaakt door een ervaren fotograaf die verstand heeft van licht en compositie. Ik kan bijvoorbeeld productafbeeldingen maken die uw merk weerspiegelen en weerspiegelen wat uw eigen zakelijke imago is.
/06
Interne bedrijfsfoto’s
Of u nu een zakelijk bedrijf, een MKB-bedrijf of zelfs een eenmanszaak bent, u wilt misschien uw werkomgeving aan uw klanten laten zien. Het kan een kantoorruimte zijn, een productiehal of een winkel. Wat uw werkomgeving ook is, goede kwaliteit en creatieve afbeeldingen die u of uw personeel aan het werk laten zien, helpen potentiële klanten een kijkje in het proces te geven en u te leren kennen.
/07
Lifestyle foto’s
Mensen kopen toch van mensen? Lifestyle fotografie is een onderdeel van het creëren van uw merk, maar is niet beperkt tot merkfotografie. Als bedrijf is het belangrijk dat uw potentiële klanten het gezicht van het bedrijf kunnen zien. Of u nu de bedrijfseigenaar bent of uw personeel met wie uw klanten contact kunnen opnemen, laat mij die persoonlijke lifestyle-afbeeldingen creëren die uw klantenbestand echt aanspreken.
/08
Formele profielfoto’s
Voor veel bedrijven kan het een vereiste zijn om een formele profielfoto’s te hebben die de professionaliteit weerspiegelt die uw klanten van u verwachten. Als dit het beeld is dat u wilt overbrengen, kan ik de profielfoto’s leveren die zeker hetzelfde zal weerspiegelen.
/09
Informele foto’s
Veel zakenmensen stappen af van de meer formele stijl van profielfoto’s, het soort afbeelding dat je op een paspoort ziet. Tegenwoordig willen we aan onze klanten een authentiek stijlbeeld laten zien dat onze persoonlijkheid weerspiegelt. We besteden onze tijd aan het leren kennen van u, zodat elk beeld dat we leveren u in een meer ontspannen houding laat zien die zowel authentiek als openhartig is.

FEATURED GALLERIES

Dronten Video Clips
Bloem Van Damascus Restaurant
My Brother Bruiloft, Fotos, Promo, Video
Scroll
Scroll

Contact meet us
    Totaal: