Over mijn
VIDEOGRAFIE & FOTOGRAFIE STUDIO
Mijn verhaal
HALLO,

Ik ben Anas Al Ghafir, afkomstig uit Syrië. In Syrië heb ik in 17 jaar een video en foto bedrijf opgebouwd dat ik nu in Nederland heb voortgezet.

Ik ben eigenaar van Daylight Studio en verzorg videografie & fotografie bij de belangrijkste gelegenheden in uw leven, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum, afstudeerfeest, opening van uw bedrijf, uw speciale bedrijfsgelegenheid of presentatie van uw product.

VAN DE BIJNA 8 MILJARD MENSEN OP DEZE WERELD,

kies je er één uit om bij te zijn. En die ene persoon kiest jou om bij te zijn

  • /01
    ONS DOEL
  • /02
    ONZE VISIE
  • /03
    VERTALING

We vinden dit fascinerend, wonderbaarlijk en de moeite waard om vast te leggen. Een echt goede trouwfilm gaat over veel meer dan taart, jurken en bloemen. We denken dat het maken van een trouwfilm meer is dan alleen één dag documenteren – we geloven in het maken van trouwfilms die de essentie vastleggen op de mooiste dag van jouw leven met het belangrijke, het gekke, het gelukkige en het verdrietige - de redenen waarom je besloot om zo’n grote dag te organiseren. Wij geloven dat relaties de sleutel zijn - in liefde en in het leven -en we zijn daarom toegewijd aan het opbouwen van vriendschappen met elk paar voor de trouwdag.

We doen er alles aan om mensen aan het lachen te maken. We zijn een vooruitstrevend fotografiebedrijf dat innovatief, funky en vooruit denkt. We zijn bezig om ons bedrijf, Daylight Creative Studio op te bouwen tot een bedrijf, waaraan mensen als eerste denken als ze een wens hebben op foto en video gebied. Na verloop van tijd zullen klanten ons opzoeken omdat ze hebben gehoord dat we het beste zijn in de markt en niet als resultaat van een uitputtende marketing campagne. We streven ernaar om de beste te zijn.

We zijn trots op onze betrouwbaarheid en het is een van de eerste woorden die tevreden klanten gebruiken om onze service te beschrijven. We zullen er altijd naar streven om de verwachtingen van onze klant op dit gebied te overtreffen. U kunt erop rekenen dat we altijd op tijd of zelfs te vroeg aanwezig zijn en we werken vaak langer door dan is afgesproken zonder extra kosten. De klus klaren is immers belangrijker dan de extra tijd aan u in rekening te brengen.

GEMAKKELIJK EN EENVOUDIG

ONZE GEWELDIGE DIENSTEN

BRUILOFT

Ik wil het bruidspaar helpen om er op beeld en geluid op hun best uit te zien en ontspannen te voelen voor de camera,

TROUWFOTO’S

Film en trouwfoto's vullen elkaar perfect aan. Vergelijkbaar in stijl, maar toch een heel andere ervaring, de door mij gemaakte trouwfoto's.

SPECIALE AANGELEGENHEDEN

Er is veel te vieren in uw leven en ik kan op elke heuglijke dag een foto- of filmreportage maken, zodat u later met veel plezier.

AANBEVOLEN GALERIJEN

LATEN WE SAMENWERKEN OF LATEN WE SAMEN IETS MOOIS MAKEN?
Wilt u meer weten over ons? Neem contact op met ons en we reageren binnen 48 uur.
Totaal: