KEN IK BETER

Mijn diensten

Ik ben eigenaar van Daylight Studio en verzorg videografie & fotografie bij de belangrijkste gelegenheden in uw leven, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum, afstudeerfeest, of ander speciale gelegenheid
/01
Bruiloft
Ik wil het bruidspaar helpen om er op beeld en geluid op hun best uit te zien en ontspannen te voelen voor de camera, zodat de dag vanuit fotografie en video, een stressvrije ervaring wordt met prachtige foto’s en video’s! Het belangrijkste dat ik als fotograaf en filmmaker kan doen, is om iedereen en alles, onafhankelijk van geslacht, leeftijd, cultuur en kennis op hun best in beeld te brengen. De reden dat ik fotograaf en filmmaker ben geworden, is om jullie te helpen je mooi te voelen en je natuurlijke schoonheid en kracht te zien op je speciale dag.
/03
Trouwfoto’s
Film en trouwfoto's vullen elkaar perfect aan. Vergelijkbaar in stijl, maar toch een heel andere ervaring, de door mij gemaakte trouwfoto's. Ik vind dat naast de technische aanpak ook een persoonlijk tintje van groot belang is bij het maken van een trouwfoto. In elke bruiloft zoek ik het verhaal. De emotie in elk moment. Je
hoort geen klik en ziet geen flits, maar hij is er wel. Ik weet en begrijp dat ik niet alleen een mooie foto maak voor nu, maar ook voor later.
/03
Speciale aangelegenheden
Er is veel te vieren in uw leven en ik kan op elke heuglijke dag een foto- of filmreportage maken, zodat u later met veel plezier nog eens terug kunt lijken op de bijzondere dag. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een doop, een verloving, een jubileum of pensionering.
/02
Uw bruiloft op film
Elk bruidspaar en elk huwelijk is uniek. Ik zorg ervoor dat de trouwfilm die ik voor u maak dat ook is. Het wordt meer dan een video, het wordt een Cinematografische Trouwfilm. Velen beweren het, maar ik maak echt een film. Ik film met een drone voor beelden vanuit de lucht. Ik film met 'anamorfe lenzen' die ze ook in de filmindustrie gebruiken. En indien nodig twee videografen voor de ultieme film Naast een korte film van 5 -7 minuten, kunnen we ook een lange rapportage maken van 30-60 min of meer.

FEATURED GALLERIES

Contact meet us
    Totaal: